Koray Şener´in Adı Yaşatılıyor

Koray Şener’in Adı Yaşatılıyor

İstanbul’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynana derbi maçı sırasında kalbine yenik düşen Körfezli genç Koray Şener’in adı evinin karşısındaki parkta yaşatılıyor.

Galatasaray-Fenerbahçe maçında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Körfezli Koray Şener'in ismi evinin karşısında yer alan parka verildi. Daha önce belediye meclisi tarafında oy birliği ile alınan karar sonrasında çalışmalar başlatılmış, Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de park içerisinde yenileme çalışması başlatmıştı.

PARK İÇERİSİ YENİLENDİ

Yeşillikler içindeki parkta oyun ve oturma grupları yenilendi, Koray Şener’in isminin yer aldığı tabela da asıldı. Ailesi ve arkadaşları Körfez Belediyesi’ne yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ederken, Başkan Şener Söğüt de kısa süre önce Şener’in arkadaşlarını ağırlamış, çalışmaları tamamlayarak parkı daha güzel hale getireceklerini belirtmişti.

TELEFON
E-POSTA