Körfez´deki Okullara Boya Ve Tadilat Desteği

Körfez’deki Okullara Boya Ve Tadilat Desteği

Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor. Talepler doğrultusunda okulların boyama ve tadilat işlemleri belediye ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Körfez Belediyesi okullara desteklerini sürdürürken, ilçe genelinde bulunan okullardaki tamirat işlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor., öğrencilerin sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim görmeleri için, gelen talepler doğrultusunda okulların tamirat ve tadilat işlerini yapıyor.

EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR

Gelen talepleri belirli programlar dâhilinde gerçekleştiren belediye ekipleri, okulunun iç kısımlarını, sınıfları ve çeşitli bölgelerin boya-badana işlerini gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra okullara boya-badana, tadilat işleri, bahçe düzenlemesi, oyun grubu, oturma grubu gibi daha birçok alanda çeşitli çalışmalar yapılacak.

TELEFON
E-POSTA