Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Körfez Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelindeki mezarlıklarda bakım-onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki mezarlıklarda bakım-onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. İlk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mezarlıklar içerisindeki otların biçim işlemini gerçekleştirdi.

OTLAR BİÇİLDİ, TEMİZLENDİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de Körfez, İlimtepe ve bölgedeki diğer mezarlıklarda temizlik işlemlerini yürüttü. Biçilen otlar alanlardan toplanırken, mezarlık girişleri de yıkanarak daha temiz hale getirildi. Bölgelerde de hem ekipler tarafından hem de araçlarla süpürme işlemleri tamamlandı.

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN…

Körfez Belediyesi yetkilileri, her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de vatandaşların ilçe genelindeki mezarlıklarda ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapmaları için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

TELEFON
E-POSTA