Körfez´de Kırılan Mazgallar Yenileniyor

Körfez’de Kırılan Mazgallar Yenileniyor

Körfez Belediyesi ekipleri ilçe genelinde kırılan ve zarar gören mazgalları yeniliyor. Mazgallar yenilenirken, içlerindeki atıklar da temizleniyor.

Körfez Belediyesi ilçe genelindeki cadde ve sokakların yollarının düzenlenmesi için çalışmalarına hız verilirken, yollardaki yağmur suyu mazgallarının önce içini temizliyor daha sonra da zarar gören ve kırılan mazgalları değiştiriyor. Ekiplerin tespitleri, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler doğrultusunda ilçe genelindeki yapılan çalışmalar, belirli periyota göre gerçekleştiriliyor.

TEMİZLENDİ, YENİLENDİ

Yaz aylarında yağışların artması nedeniyle yağmur suyu mazgallarının temizlemek adına başlatılan çalışmalar kapsamında mazgallarda biriken yaprak, çamur ve atıklar kaldırılarak temiz hale getiriliyor. Yetkililer, vatandaşlardan zarar gören mazgalları Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi 500 00 50’ye bildirmelerini istiyor.