Haber

Pazar Temizlendi, Atıklar Gömüldü

Orjinal Resim

Pazar Temizlendi, Atıklar Gömüldü

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipler, İlimtepe’de kurulan kurban kesim alanındaki atıkları topladı. Mahalle Muhtarı Kazım Elmas ise vatandaşlar tarafından gelişi güzel şekilde bırakılan atıklar için ‘daha duyarlı olunmalı’ çağrısı yaptı.

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelinde kurulan kurban kesim alanlarında temizlik çalışmaları bayram boyunca devam etti. İlimtepe’de bulunan Hayvan Pazarı’nda da vatandaşların rahat bir şekilde kurbanlarını kesmek için alan oluşturan Körfez Belediyesi, ilk gün itibari ile kesilen hayvanların atıklarını da açılan çukurlara gömdü, ilaçlama yaparak da hem kokuyu hem de sinek oluşumunu engelledi.

EKİPLER TEYAKKUZDAYDI

Ama bazı vatandaşların kurbanlarını ormanlık alan içerisinde kesmesi ve iç organlarını da gömmeyerek ortada bırakması sonrası, kötü bir görüntü oluştu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca tespit edilen ve vatandaşlar tarafından kendilerine söylenen bölgelerdeki atıkları da topladı. İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas da vatandaşların duyarsızlığına tepki gösterdi.

MUHTAR, “VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI OLMALI”

Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, “Körfez Belediyesi ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bayram boyunca yoğun bir mesai sarf ettiler. Ama bazı vatandaşlarımızın bilinçsizce yaptıkları kesimler sonrası atıkları ortada bırakması, ormanlık alanlara atması kötü görüntü, koku ve sineğe neden oluyor. Bu bizleri üzüyor. Halkımızın daha duyarlı olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler