Esnaf ve Vatandaşın Talebi Yerine Getirildi

Esnaf ve Vatandaşın Talebi Yerine Getirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatı ile İlimtepe Kalıcı Konutlar’daki atıl durumdaki iş merkezinin içi temizlendi. Vatandaşların ve esnafın talebi sonrasında da güvenlik dolayısıyla girişlere demir kapı yapılması için çalışma başlatıldı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe Kalıcı Konutlar bölgesinde esnaf ziyareti sırasında vatandaşlarla da bir araya gelmiş, talep ve önerilerini dinlemişti. Vatandaşların özellikle güvenlik ve kirlilik açısında büyük sıkıntı yaşadığını söylediği iş merkezi için Başkan Şener Söğüt talimatı verdi, ekipler çalışmaları başlattı.

GÜVENLİ HALE GETİRİLECEK

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri iş merkezinin kullanılmayan kısımlarında yer alan bölmelerdeki çöp ve atıkları temizledi, dezenfekte ederek temiz hale getirdi. Vatandaşların talebi sonrası da kullanılmayan bölgelerdeki kötü amaçlı kullanımları engellemek adına da girişlere demir kapı yapılması için çalışma başlatıldı.

TELEFON
E-POSTA