17 Ağustos şehitleri dualarla anıldı

Körfez'de asrın felaketi olarak adlandırılan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 20. yılında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası mezarlar ziyaret edildi, karanfil bırakıldı

17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 20. yıl dönümünde hayatını kaybedenler için Körfez Asri Mezarlığı’nda anma programı düzenlendi. Programa; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, diğer siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUA EDİLDİ, KARANFİL BIRAKILDI

Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında hocalar tarafından dua yaptırıldı. Dua sonrasında protokol üyeleri depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Bu önemli anma gününde, acılarımızın hala tazeliğini koruduğunu ve kelimelerin kifayetsiz kaldığını hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

TELEFON
E-POSTA