Körfez´de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Körfez'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Körfez Belediyesi tarafından her hafta sonu cumartesi günleri düzenlenen ‘sağlıklı yaşam yürüyüşü’ bu hafta Yarımca Sahili’nde gerçekleştirildi. Yürüyüşte vatandaşlara, Körfez Belediyesi Başkan Vekili Faruk Denli eşlik etti.

7’DEN 70’E HERKES

Körfez’de sağlıklı yaşam yürüyüşlerini yaygınlaştırıp 7’den 70’e herkesin spor yapması ve sportif aktivitelerine katılmalarını teşvik etmek adına sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam eden Körfez Belediyesi, her yaştan vatandaşı daha fazla sporla buluşturmayı hedefliyor.

ADIMLAR ‘SAĞLIK’ İÇİN
Sağlıklı yaşam yürüyüşlerine ara vermeden devam edeceklerini belirten Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, “Halkımızın sağlıklı bir yaşam sürmesi, gelecek nesillere iyi örnek olması için ‘sağlıklı yaşam’ yürüyüşleri düzenliyoruz. Bu sayede birlik ve beraberliğimizin yanı sıra sağlıklı toplumun oluşmasına katkı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

TELEFON
E-POSTA