Başkan Söğüt Zabıta Haftasını Kutladı

Başkan Söğüt Zabıta Haftasını Kutladı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1-7 Eylül Zabıta Haftası sebebiyle, Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, zabıta personeline çalışmalarında başarılar diledi.

ZABITA MESLEĞİ; İLKE VE ÖZGÜVENİN SİMGESİDİR

Ziyaret esnasında Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya ve zabıta personeliyle sohbet eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Her geçen gün hizmet kalitesini artıran, dinamik personel yapısıyla 7 gün 24 saat esasına göre çalışan Belediye Zabıta Müdürlüğü personelimiz; vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortam sağlamak için büyük çaba sarf etmektedir. Zabıta mesleği aynı zamanda dürüstlük, ilke ve özverinin simgesidir. Mesleğini en iyi şekilde icra eden Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelimizin ve tüm zabıta teşkilatının ‘Zabıtalar Haftası’nı ve 193’üncü yılını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

GÖKKAYA’DAN BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, “Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir.  Bizlerde mesleğimizi en iyi ve halkımıza layık olacak şekilde icra etme çabası içindeyiz. Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e yapmış olduğu ziyaret ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Körfez Zabıtası olarak 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

TELEFON
E-POSTA