Haber

Talep ve Önerileriniz Bizler İçin Önemli

Orjinal Resim

Talep ve Önerileriniz Bizler İçin Önemli
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt İlimtepe Mahallesi’nde, incelemelerini tamamlamasının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gelen her talep ve öneriye önem verdiklerini belirtti.

YENİLİKLERE VE FİKİRLERE KULAK VERİYORUZ
"Hemşerilerimizle her zaman bir ve beraberiz" diyen Başkan söğüt,"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, 'Kentimizi birlikte yönetelim' düsturuyla hizmetlerimize yön veremeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri bizim hizmet planımızın temelini oluşturuyor. İhtiyaçların sınırsız olduğu inancıyla her zaman yeniliklere ve fikirlere kulak veriyoruz” dedi.
Körfez’de yapılacak hizmetler ile ilgili de vatandaşlara bilgi veren, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Söğüt, vatandaşlarla sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

ALİ KARADENİZ’E ZİYARET
Körfez’de bir takım ziyaretler gerçekleştiren Başkan Söğüt ilk olarak, Körfez Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz’e vefat eden ağabeyi Ahmet Karadeniz için taziye ziyaretinde bulundu. Söğüt daha sonra, Körfez 10 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Bünyamin Koç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt İlimtepe Mahallesi?nde, incelemelerini tamamlamasının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gelen her talep ve öneriye önem verdiklerini belirtti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler