Haber

Başkan Söğüt Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Petkimliler Camii’nde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı’nın en güzel örneği, birlik ve beraberliğin kenti Körfez’de de yaşandı. Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Petkimliler Camii’nde kurulan stantta Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerine kendi elleriyle aşure ikram etti. Şener Söğüt, kurulan stantların arkasına geçti, vatandaşların hem cumasını kutladı, hem de bol bol sohbet etti.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Aşure dağıtımı esnasında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bugün üç farklı noktada binlerce hemşehrimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. Tutulan oruçları da Allah kabul etsin. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem Ayı'ndaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip, kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun" dedi.

3 FARKLI NOKTADA 4 BİN AŞURE

Körfez’de 3 farklı noktada kurulan Aşure stantlarında, vatandaşlara toplamda 4 bin aşure dağıtıldı. Körfez halkı yapılan ikramlar sebebiyle Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye personeline teşekkür etti.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler