Körfez Belediyesi Dilencilere Geçit Vermiyor

Körfez Belediyesi Dilencilere Geçit Vermiyor
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilik yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

KURALLARA UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM
Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü denetleme ve kontroller kapsamında dilencilik yapanlara geçit vermiyor. Belediye ekipleri operasyonlarını özellikle pazaryerlerinde, kent merkezinde sürdürüyor.  İlçe merkezi ve yakın noktalardaki camilerin önlerinde yapılan uygulamalarda ise dilencilerin çoğu zabıta ekiplerince uzaklaştırılıyor. Zabıta ekiplerinin uyarılarına rağmen ayrılmayanlar ise ekip arabalarına alınarak zabıta amirliğine götürülüp haklarında gerekli cezai işlem uygulanıyor.

FIRSAT VERİLMESİN

Halkın dini duygularını sömüren dilencilere fırsat verilmemesi gerektiğini söyleyen Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; vatandaşların, haksız kazanç elde etmek isteyenlerle karşılaşması halinde Körfez Belediyesini arayabileceklerini belirttiler.