Haber

Başkan Söğüt Gazi Ziyaretinde Bulundu

Orjinal Resim

Başkan Söğüt Gazi Ziyaretinde Bulundu
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle, Kore Gazisi Suat Hayrettin Arın’ı evinde ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Atalar Mahallesi’nde oturan Kore gazisi 87 yaşındaki Suat Hayrettin Arın ve eşi Gülten Arın çiftini evinde ziyaret etti. Başkan Söğüt, Arın ailesiyle uzun süre sohbet etti.

ANILARINI PAYLAŞTI

Kore gazisi Suat Hayrettin Arın 13 ay boyunca Kore’de yaşadığı anılarını Başkan Söğüt ile paylaştı. Bununla birlikte Başkan Söğüt kahraman Türk askerlerinin, Kore savaşında gösterdikleri üstün başarıların anısına Kore Cumhuriyeti tarafından kendilerine verilen “Barış Büyükelçisi” resmi bildirgesini inceledi.

İSİMLERİNİZ ASLA UNUTULMAYACAK
Yapılan ziyaret esnasında Kore Gazisi Suat Hayrettin Arın ile sohbet eden Başkan Söğüt, “Şanlı tarihimiz boyunca büyük destanların kahramanı olan siz kıymetli gazilerimiz, dün olduğu gibi bugün de vatanseverliğin en güzel örneği olmaya devam ediyorsunuz. Yazdığınız destanlar ile Türk milletinin hafızasına kazınan isimlerinizi asla unutmayacak ve sonsuza kadar yaşatacağız. Yaptığınız hizmetler için sizlere minnettarız” dedi. Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kore gazisi Suat Hayrettin Arın ve eşi Gülten Arın çiftine hediye takdiminde bulundu.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler