Söğüt, "Daha Yeşil Bir körfez İçin Çalışıyoruz"

Söğüt, “Daha Yeşil Bir körfez İçin Çalışıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar ile ilgili, Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz’dan bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Belediye Başkanı Şener Söğüt; Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı esnasında Başkan Söğüt’e, Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz; çalışma periyotları, aylık faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

KÖRFEZ’E YENİ YEŞİL ALANLAR
Başkan Söğüt, Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz ile birlikte, 2020 yılı içerisinde Körfez’de yapılacak olan park alanları ile ilgili arazi incelemelerinde bulundu. Daha yeşil bir Körfez için çalıştıklarını belirten Söğüt, “İlçemize yeni park alanları kazandırmak, yeşil alanlarımızı daha etkin kullanmak için fizibilite çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde kentimize yeşil alanlar kazandırarak, halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

.