Haber

Sağlıklı Yaşam İçin Hayat Boyu Yürüyüş

Orjinal Resim

Sağlıklı Yaşam İçin Hayat Boyu Yürüyüş

Sağlıklı bir Körfez için her hafta Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt öncülüğünde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşlerinin bu hafta ki durağı Tütünçiftlik sahili oldu.

SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞLERİ SÜRÜYOR

Körfezlilerin; yeterli, dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla başlatılan sağlıklı yaşam yürüyüşleri her hafta cumartesi günü Körfez’in farklı noktalarında gerçekleştiriliyor. Körfezliler bir yandan spor yaparken, bir yandan da kentin güzelliklerini tanıma fırsatını yakalıyor.

SPOR GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ

Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarının yanı sıra Körfezlilerinde katıldığı sağlıklı yaşam yürüyüşüne ısınma hareketlerinin ardından start veriliyor. Yürüyüş esnasında Başkan Söğüt ile beraber sohbet ederek spor yapan vatandaşlar Başkan Söğüt’e yürüyüşlerden duydukları memnuniyetleri dile getirme imkânı buluyorlar. Bununla birlikte Başkan Söğüt, vatandaşlara sporun ve sağlıklı yaşamın öneminden bahsederek, “Sürekli gençlerimize ve vatandaşlarımıza spor yapmayı öneriyoruz. Sağlıklı beslenme ve spor gerçekten çok önemli. İstiyoruz ki her vatandaşımız düzenli olarak spor yapsın ve sağlıklı kalsın” ifadelerine yer verdi.

SPORUN BAŞKENTİ KÖRFEZ

Sporun Başkenti olan Körfez, tesis ve yatırımlarıyla 7’den 70’e kentin spor yapması ve sportif aktivitelere katılımları sağlamak amacıyla tüm imkânlarını seferber ediyor. İlçenin farklı noktalarında hizmete sunulan parklar ve yeni yaşam alanları ise Körfez’in ciğeri görevini görüyor. Burada vatandaşlar hem sporlarını yapma, hem de aileleriyle birlikte vakitlerini geçirme imkânlarını yakalıyor.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler