Körfez´de Gece-Gündüz Temizlik

Körfez’de Gece-Gündüz Temizlik
Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde 24 saat esasıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabah erken saatlerde çöp toplama işlemlerine başlayan ekipler, işçilerin servis otobüsleri beklediği duraklarda da ayrı bir çalışma yürüterek dolan çöp kovalarını boşaltıyor. Yol yıkama ve temizleme işlemleri ise koordineli bir şekilde ekipler tarafından yürütülüyor.

DAHA DUYARLI OLUNMALI

Çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek daha temiz bir çevre oluşturmak adına çalışma yürüten ekipler, kurulan pazarların temizlenmesi sonrası da tazyikli suyla yıkarak koku ve kötü görüntünün önüne de geçiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların çöpleri rastgele bırakmaması noktasında duyarlı olmalarını istedi.

KONUK DEFTERİ