Körfez´in Dört Yanında Yoğun Çalışma

Körfez’in Dört Yanında Yoğun Çalışma

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışma yürütüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Çamlıtepe’de de kaldırımlar yeniden şekilleniyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri ilçenin dört bir yanında eş zamanlı olarak çalışma gerçekleştiriyor. Mimar Sinan Mahallesi ve Atalar Mahallesi’nde asfalt düzenleme çalışması yürüten ekipler, daha önce tespit edilen noktalara eş zamanlı olarak müdahalede bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de İSU tarafından iki mahallede yürütülen kazı çalışmaları sonrasında asfaltlama gerçekleştiriyor.

İHTİYAÇLARI TESPİT ETTİK

Çamlıtepe’de de İSU’nun alt yapı çalışmaları tamamlaması sonrasında kaldırımlar yeniden şekillendiriliyor. Körfez Belediyesi Fen İşleri ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ile üst yapı düzenleme çalışmalar bölgede hız kazandı. Çalışmaları inceleyen Başkan Şener Söğüt, “Mahallelerimizde ihtiyaçları tespit ettik ve ekiplerimiz program dâhilinde yoğun çalışma yapıyor. Çalışma hızımız inşallah artarak sürecek” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkan Söğüt, “Fen İşleri ekiplerimiz de asfalt onarım, yeni imar yolları, parke tamir ve yol açım çalışmalarını program dâhilinde devam ettiriyor. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerine de daha sağlıklı cevap vermek için gayret ediyoruz. Ekiplerimiz de bu doğrultuda yoğun bir çalışma yürütüyor” ifadelerini kullandı.

KONUK DEFTERİ