"Ortak Akılla İlçemize Hizmet Sunuyoruz"

“Ortak Akılla İlçemize Hizmet Sunuyoruz”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü makamında ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi aktaran Başkan Söğüt, ilçedeki projelerde ‘ortak akıl’ ile hareket ettiklerini söyledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ağırladı. Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt’un da hazır bulunduğu ziyarette Ellibeş’e; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Şener Söğüt, ziyaret sırasında da Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyete eski başkanların fotoğraflarının yer aldığı alanı gezdirdi, bilgi aktardı.

ARAMIZDAKİ BAĞI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Körfez’de hayata geçen ve yapımı planlanan çalışmalar hakkında bilgi aktaran Başkan Şener Söğüt, projelerin ana merkezinde insanın olduğunu söyledi. Vatandaşlar ile arada bağ olan muhtarlar ve STK’lar ile iş birliğini güçlendirmeye devam ettiklerini ve her proje öncesinde mutlaka ortak akıl anlayışı ile istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Söğüt, “Ortak akılla şehrimize hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

ELLİBEŞ, “KUŞKUMUZ YOK”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’te Başkan Şener Söğüt’e görevinde başarılar dileyerek, “Her hafta bir ilçemizdeyiz. Sizleri de yerinde ziyaret ederek başarı dileklerimizi iletmek istedik. Göreve gelirken Körfezlilere vaat ettiğiniz projeleri tek tek hayata geçireceğinizden kuşkum yok. Sizlerin başarısı, Körfezliler kadar bizleri de mutlu edecektir” dedi.

KAYMAKAM BİLGİN’E ZİYARET

Başkan Şener Söğüt ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ayrıca ilçedeki ziyaretler kapsamında Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Bilgin’e ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, görevinde başlarılar diledi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

KONUK DEFTERİ