Körfez Belediyesi kışa hazırlanıyor

Körfez Belediyesi, kış ayları öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle kar ve olumsuz hava ile mücadelede kullanılmak üzere İlimtepe bölgesinde 500 ton tuz depolandı

örfez Belediyesi, ilçe genelinde kış ayları öncesinde kar ve olumsuz hava ile mücadele için hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda İlimtepe bölgesinde bulunan tuz deposunda 500 ton tuz depolandı. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kış aylarında olumsuz hava ile mücadele de kullanılacak olan ekipmanların onarım ve periyodik bakım işlemleri de tamamlandı ve hazır hale getirildi.

HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINIYOR

Kent merkezi dışında; kar yağışlarının etkili olduğu İlimtepe, köyler bölgesi ve Hereke’nin üst kısımlarında ağırlıklı olarak kullanılacak olan tuzlar ekipler tarafından buradan alınarak kullanılacak. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, kış ayları öncesinde tüm hazırlıkların tamamlanma aşamasında olduğunu ve her türlü önlemi alacaklarını belirtti.

KONUK DEFTERİ