Vatandaş istedi, parka çit çekildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mahalle gezileri kapsamında geçtiğimiz ay Esentepe Mahallesi’nde bir gün boyunca sokak sokak dolaşmış, çalışmaları ve eksiklikleri yerinde görerek vatandaşların da taleplerini dinlemişti. O taleplerden birisi de Yaşar Doğu Parkı'nın çevresinin çitle çevrilmesiydi. Çocukların yolla olan bağlantısını kesmek adına hemen Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne talimat veren Başkan Şener Söğüt, çalışmanın kısa süre içerisinde yapılacağını belirtmişti.

KISA SÜREDE TAMAMLANDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Esentepe Mahallesi’ndeki Yaşar Doğu Parkı’nda kısa süre içerisinde çalışma başlattı. Parkın etrafı çitle çevrilerek hem görsel bir güzellik katıldı hem de daha güvenli hale getirildi. Ayrıca park içerisindeki oyun aletlerinin de düzenlemesi gerçekleştirildi. Vatandaşlar ise taleplerinin kısa sürede karşılık bulmasından dolayı Başkan Söğüt ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

KONUK DEFTERİ