Haber

Başkan Söğüt, "Nitelikli Ve Donanımlı Gençler Yetişiyor"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Nitelikli Ve Donanımlı Gençler Yetişiyor”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu. Onlarla sohbet eden Başkan Söğüt, “Sizler bu ülkenin umudusunuz. Kendinizi sürekli geliştirin” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. İlk olarak okul müdürü ve idareciler ile sohbet eden Başkan Söğüt, girdiği sınıfta öğrenciler tarafından büyük sevgiyle karşılandı. Gençlerin üzerinde büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Gençler bu ülkenin umududur. Yarınlarımızın bekçileridir. Bizim tek isteğimiz ve hedefimiz; Türkiye’nin geleceği olan gençlerin nitelikli ve donanımlı olarak yetişmesi” dedi.

“ASLA ŞÜPHEM YOK”

“Bizlerden alacağınız bayrağı daha yukarıya taşıyacağınıza şüphem yok” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sorumluluklarınız büyük, yükünüz ağır. Bunun bilincinde olan nesillerin yetişmesi, bunu bilmek bizim için çok değerli. Geleceğimizi sizlere gönül rahatlığı ile emanet edebileceğimizin farkındayız” ifadelerini kullandı. Öğrenciler daha sonra Başkan Şener Söğüt ile sohbet etti, merak ettikleri soruları yöneltti.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler