Okullara Tadilat Desteği

Okullara Tadilat Desteği

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bakım ekibi, eğitim kurumlarının talepleri doğrultusunda eksikliklerini gideriyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında eğitim kurumlarının talepleri doğrultusunda çalışma başlatmış, kurumların küçük tadilat işlemleri ile boya ve bakımlarını gerçekleştirmişti. Ekipler, sadece yaz aylarında değil, okulların taleplerine önceliklerine göre yıl içinde de çalışmalarını sürdürüyor.

BÜST İÇİN BETON

Son olarak Körfez Fen Lisesi’nde Atatürk büstü için çalışma başlatan ekipler beton döküm işlemini gerçekleştirdi. Ayrıca bahçe kısmında bulunan alanlar öğrencilerin kullanımına uygun hale getirildi. Ekipler ayrıca, bazı kurumların bina içerisinde yer alan ve yıpranmış olan dolapları da yeniledi.

DESTEK DEVAM EDECEK
Okullarda fiziki koşulları daha iyi noktaya taşıyabilmek adına, her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade eden yetkililer, 2019-2020 eğitim öğretim yılı içinde bölgede ki okullara desteklerinin süreceğini belirtti.

KONUK DEFTERİ