"Çocuklarımız sporu sevsin istiyoruz"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, spor akademileri bünyesinde çalışan spor eğitmenleriyle bir araya geldi. “Çocuklarımıza sporu sevdirmeliyiz” diyen Başkan Söğüt, “Bu noktada eğitmenlerimize büyük görev düşüyor” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, spor akademileri bünyesinde çalışan spor eğitmenleriyle bir araya geldi. Meclis Salonu’nda spor eğitmenlerini ağırlayan Başkan Şener Söğüt, spor eğitmenliğinin önemine değinerek, “Spor akademilerimiz ile amacımız çocuklarımıza küçük yaştan itibaren sporu sevdirmek. Bunun için üzerimize düşen neyse yapıyoruz. Sevmelerinde en büyük etkenlerden birisi de sizler olacaksınız. Göreviniz ve sorumluluğunuz büyük” dedi.

ÜLKELERİNE FAYDALI OLSUNLAR

Küçük yaşta çocukların sporla tanışmasının onların sosyal hayatında içinde olmaları açısında önemli bir faktör olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Çocuklarımız bizlerin geleceği. Onların iyi şekilde yetişmesi bu ülkenin geleceği için önemli. Sadece spor alanında değil, bilim ve üretim alanında da ülkelerine faydalı birer genç olmalarını istiyoruz.

YENİ TESİSLER OLUŞTURUYORUZ

Şu an 4 bin çocuğumuz aktif olarak spor akademilerimizden yararlanıyor. Bu güzel bir şey. Amacımız hem branş sayımızı arttırmak hem de daha fazla gencimizi sporla buluşturmak. Tesis noktasında da Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemiz genelinde spor kompleksleri oluşturuyoruz. Spor yapma konusunda teşvik edici bir tavırla ortak çalışmalar yapıyoruz” dedi. Başkan Söğüt, spor eğitmenleriyle hasbihal ederek, istek ve önerilerini dinledi.

KONUK DEFTERİ