O Bina Yıkıldı, Yol Problemi Çözüldü

O Bina Yıkıldı, Yol Problemi Çözüldü

Yukarı Hereke’de yıllardır büyük bir problem haline dönüşen, virajda kaldığı için de karşı taraftan gelen araçlar için görüşü engelleyen ve kazalara sebebiyet veren bina kamulaştırılarak yıkıldı.

Körfez Belediyesi Yukarı Hereke’de yıllardır çözülmeyi bekleyen ve kazalara sebebiyet veren bina Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yıkıldı. Bölge halkının da talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen bina, Yukarı Hereke içerisindeki ulaşım ağının tam ortasındaki virajda yer alıyordu. Karşı yönden gelen araçların bir birlerinin görmesine engel olan bina nedeniyle bölgede kazalar meydana geliyordu.

KAMULAŞTIRMASI YAPILDI

Körfez Belediyesi tarafından yürütülen çalışma sonrasında kullanılmayan bina kamulaştırıldı. Kamulaştırma çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede yıkım için çalışma başlattı.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Kepçe ve dozerler ile birlikte dün sabah saatlerinden itibaren yıkım çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ile birlikte çalışmalarının tamamladı. Hem muhtar hem de vatandaşlar Körfez Belediyesi’ne konunun çözümünden dolayı teşekkür etti.

KONUK DEFTERİ