Emeklilerin İsteği Yerine Getirildi

Emeklilerin İsteği Yerine Getirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün girişimleri ve belediye meclisinin yer tahsisi noktasındaki oy birliği ile aldığı karar sonrasında Çamlıtepe Mahallesi muhtarlığı yanına emeklilerin daha rahat ulaşım sağlayabilmesi adına Ziraat Bankası ATM’si koyuldu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, göreve gelir gelmez Çamlıtepe Mahallesi’nde özellikle emekli vatandaşların maaşlarını almak için bölgede bir ATM olmadığını belirtmesi sonrası girişimlere başlamıştı. Banka ile yapılan görüşmeler ve belediye meclisi tarafından oy birliği ile alınan yer tahsisi kararı sonrasında gerekli çalışmalar tamamlandı.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Çamlıtepe Mahallesi Muhtarlığı binasının hemen yan tarafındaki alana Ziraat Bankası’nın ATM’si önceki gün yerleştirildi. Vatandaşlar Başkan Şener Söğüt ve belediye meclis üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Işık da yapılan çalışmadan dolayı memnuniyet duyduklarını ve mahalledeki önemli bir eksikliğin giderildiğini belirtti.

KONUK DEFTERİ