Körfez´de Mazgalların Kontrolü Sürüyor

Körfez’de Mazgalların Kontrolü Sürüyor

Körfez Belediyesi, kent genelinde meydana gelebilecek aşırı yağışlara karşı önlem amaçlı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda mazgallar düzenli olarak kontrol ediliyor ve temizleniyor.

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İSU ekipleri ile birlikte mevsim şartları sebebiyle meydana gelecek olan yağışlar sonrası tıkanabilecek olan mazgalların temizliğini gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca dereler ve yağmur suyu hatlarında da geniş çaplı temizlik çalışması yapıyor.

ÖNLEM ALINIYOR
Ekipler tarafından yapılan çalışmalar ile yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçilerek, olası bir yağışta mazgal ve menfez giderlerini tıkayabilecek her türlü unsur ortadan kaldırıldı. İSU ekipleri ile birlikte yürütülen çalışma kapsamında hasar görmüş durumdaki mazgallar da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından değiştirildi.

KONUK DEFTERİ