Haber

Körfez´in Caddeleri Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Orjinal Resim

Körfez’in Caddeleri Yeni Yüzüne Kavuşuyor
Körfez’de alt yapının tamamlandığı Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir ve Körfez Belediyesi ekipleri hem ana caddelerde hem de ara sokaklarda hummalı bir çalışma yürütüyor.

Son iki aylık çalışma programında kentin birçok bölgesinde yolları asfaltlayan ve onaran Körfez Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk olarak Çamlıtepe Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Caddesi’nin asfalt çalışmalarını gerçekleştirdi. Buradaki çalışmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesi Seyda Caddesi’nde ana yol asfaltlanarak, ara sokaklarda bozulan yolların onarımını yaptı.
KALİTELİ VE KONFORLU ULAŞIM
Körfez Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşım sağlaması için başlattığı asfalt atağına yenilerini ekliyor. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer;” Körfez Belediyesi olarak ekiplerimiz belirlenen periyotlar dâhilinde çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bilindiği gibi daha önce birçok mahallemizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Altyapının tamamlandığı caddelerde de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte gerekli düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz” denildi.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler