Başkan Söğüt´ten Miraj Atlı Yaşam Tesisi´ne Ziyaret

Başkan Söğüt’ten Miraj Atlı Yaşam Tesisi’ne Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Miraj Atlı Yaşam ve Binicilik Tesisi’ne ziyarette bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Söğüt, ata da bindi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Alihocalar Köyü’nde bulunan Miraj Atlı Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan Şener Söğüt ile birlikte Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, Spor Koordinatörü Selami Tanış ve Spor Müdürü Ali Osman Baş da ziyarette yer aldı.

TESİS HAKKINDA BİLGİ ALDI

Miraj Atlı Yaşam ve Binicilik Tesisi sahibi Kadir Baştuğ ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tesisi gezen ve at da binen Başkan Şener Söğüt, “Böyle güzel ve nezih bir tesisin uzun yıllardır ilçemizde olması ve hizmet veriyor olması oldukça güzel” ifadelerini kullandı.