Kirazlıyalı Sahili´nde Hummalı Çalışma

Kirazlıyalı Sahili’nde Hummalı Çalışma
Körfez Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra sosyal donatı alanlarının da bakım-onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
KALDIRIMLARA BAKIM

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez halkının yoğun kullandığı kaldırımlarda çalışma gerçekleştirerek, daha güvenli ve kaliteli bir ulaşım alanı oluşturuyor. Vatandaşların talep ve isteklerini yerine getiren ekipler, Fatih Mahallesi Varan Sokak’ta kaldırım bakım çalışması gerçekleştirerek, kaldırımları kullanıma uygun hale getirdi.
KİRAZLIYALI’YA DÜZENLEME
Sosyal yaşam alanlarına büyük önem veren Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşım ağında da yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Kirazlıyalı sahilinde bozulan yolları bakıma alarak, granit küp taşı tamirini gerçekleştirdi.