Başkan Söğüt´ten yeni komutana ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Teğmen Hüseyin Eraslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Teğmen Hüseyin Eraslan’ı makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini iletti. Teğmen Hüseyin Eraslan, ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Körfez’de kurumlar arasında güzel bir birliktelik olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki ilçemize güzel hizmetler sunacaktır. Bizler her zaman emniyet ve jandarmamızın yanındayız” dedi. Başkan Söğüt daha sonra Teğmen Eraslan’a Körfez’in siluetinin yer aldığı plaket takdim etti.