Körfez Belediyesi´nde eğitimler sürüyor

Körfez Belediyesi’nde personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor. Son olarak ‘İç Kontrol ve Risk Yönetimi’ ile ‘Sıfır Atık’ konusunda eğitimler verildi

Körfez Belediyesi’nde hizmet içi eğitimler devam ediyor. Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü de personele yönelik eğitim düzenledi. Bilgi İşlem Müdürlüğü Kalite ve Yönetim Sistemleri Şefliği tarafından meclis salonunda düzenlenen eğitimde, personele 'İç Kontrol ve Risk Yönetimi' konusunda bilgiler aktarıldı.

SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Temizlik İşleri Müdürü Ali Osman Yıldırım tarafından da ‘Sıfır Atık’ konulu eğitim verildi. Yıldırım, “Sıfır Atık Projesini farklı ve özel kılan, tüketimde ilk olarak  israfın önlenmesi olup bu elektrik, su ve diğer kaynakların da kullanımında bilincin arttırılması noktasında öne çıkmasıdır” ifadelerini kullandı.