Haber

"Sosyal Belediyecilik Eğitime Katkı Sağlıyor"

Orjinal Resim

“Sosyal Belediyecilik Eğitime Katkı Sağlıyor”

Körfez’de Bilgi Evleri’ni ziyaret eden Başkan Söğüt, “Biz çocuklarımızı yarının güçlü ve özgür gençleri olarak yetiştireceğiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte önce Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bilgi evini daha sonra da Körfez Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’nde kazandırılan Şehit Eren Bülbül Kültür ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında önce çocuklarla bir araya gelen Başkan Söğüt, merkez içinde el emeği kurslarına katılan kursiyerlerle sohbet etti.

DAHA DONANIMLI OLMALILAR

Bilgi evleri sayesinde çocukların derslerine destek alabildiğini belirten Başkan Şener Söğüt, Bilgi Evleri sayesinde çocuklarımız derslerine destek alabiliyor, boş zamanlarını değerlendirebiliyorlar. Bilgi evlerimizde vereceğimiz destek eğitimleri ile Körfezli çocuklarımızı geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlayacağız” dedi.

İNSANA DEĞER VERİYORUZ

“Artık günümüzde Belediyecilik eğitime katkı sağlamaktadır” diyen Başkan Şener Söğüt, “En iyi hizmetleri yapın; İnsanlarımızın bakışını, düşüncelerini ve yeteneklerini görmüyorsanız, o insanlarla iletişim kurmuyorsanız, vatandaş sizi asla benimsemez. Biz insana değer veriyoruz. Göreve gelirken ‘gönül belediyeciliği’ dedik, bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim kurumlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

SPORLA İLGİLENMELİLER

Çocuklarımızın en az bir spor dalıyla uğraşması ve en azından bir tane yabancı dil bilmesi gerekli. Bu doğrultuda spor akademilerimizdeki branş sayılarını her geçen gün arttırıyoruz. 5 bine yakın minik sporcumuz var” dedi. Başkan Şener Söğüt daha sonra Yaşam Merkezi içinde el emeği kurslarına katılan kursiyerlerle de sohbet etti.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler