Haber

Zabıtadan ´Fiyat´ Denetimi

Orjinal Resim

Zabıtadan ‘Fiyat’ Denetimi

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs nedeniyle talebin arttığı hijyen ve gıda ürünlerinde yapılan haksız fiyat artışının önüne geçmek için denetimlerde bulundu.

Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmesinin ardından özellikle hijyen ve gıda ürünlerinde yüksek fiyat artışının önüne geçmek amacıyla Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki marketlerde denetimlerini sürdürüyor. Ekipler ilçe genelinde satış yapan marketlerde incelemelerde bulundu. Özellikle kolonya, sabun gibi hijyen ürünleriyle uzun ömürlü gıdaların bulunduğu rafları gezen ekipler, fiş ve fatura kontrolleri de yaptı.

FIRSATÇILIĞIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda ve hijyen ürünlerindeki fiyat artışlarını takip ettiklerini belirterek, “Önemli olan fırsatçılığın önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu tür olaylarla karşılaşan vatandaşların Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi 500 00 50’yi arayarak bilgi vermeleri istendi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler