Haber

Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Orjinal Resim

Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişler Bakanlığının korona virüs ile ilgili açıkladığı faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan umuma açık istirahat ve eğlence alanlarında denetim gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde polis, kırsal alanda da jandarma ekipleri ile birlikte genelgede belirtilen tiyatro, sinema, gösteri merkezi, nişan-düğün salonu, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi gibi umuma açık istirahat yerlerinin faaliyetleri durdurulması kararı çerçevesinde kent genelindeki iş yerlerinin karara uyup uymadığını kontrol etti. İşletmelerin bir çoğu kurala uyarken açık olan iş yerlerine ise sözlü uyarılarda bulundu.

DENETİMLER SÜRÜYOR

Ekipler yaptıkları denetimlerde, mekan sahipleri ile tek tek görüşerek corona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında faaliyetlerinin geçici olarak durdurulması hakkında işletmelere tebligatta bulundular.  Ekipler, “Şuana kadar kontrol ettiğimiz esnafların büyük çoğunluğu bu alınan karara uymuş durumda, açık olan tek tük esnaflar olabiliyor onları da sözlü bir şekilde uyarıyoruz. Uyarılardan sonra genelde kapatıyorlar” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler