Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Körfez Belediyesi, koronavirüs ile mücadelede kapsamında ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak bankalar ve PTT şubelerinde de ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi, koronavirüs ile mücadelede kapsamında ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Kamu alanları, otobüs durakları ve yaşam alanlarını ilaçlayan Körfez Belediyesi ekipleri, vatandaşların işleri gereği gitmek zorunda olduğu bankalar ve PTT şubelerinde de dezenfekte çalışmasını sürdürdü.

GÜNLÜK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Mesai bitimiyle beraber bankalar ve PTT şubelerinde dezenfekte çalışmasını gerçekleştiren Körfez Belediyesi ekipleri, “. Kamu alanları, otobüs durakları ve yaşam alanlarını dezenfekte çalışmamız belirli periyot çerçevesinde günlük olarak gerçekleştiriliyor” dedi.

BİLGİLENDİRME AFİŞLERİ

İlaçlama çalışması dışında Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de vatandaşların bilgilenmesi ve uyarı afişlerini de kamu binaları, bankalar ve esnaflara dağıtarak asılmasını sağladı.