Zabıtadan Yaşlılara Tam Destek

Zabıtadan Yaşlılara Tam Destek

Körfez Belediyesi, Körfez Belediyesi, koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla 65 yaş üstü yalnız yaşayan, kronik hastalıkları olan vatandaşların gıda, market ve eczane ihtiyaçlarını karşılayarak, vatandaşların evlerine teslim ediyor. 500 00 50 Çağrı Merkezi’ne vatandaşlardan gelen taleplerden sonra harekete geçen ekipler, vatandaşların evlerine gidiyor, sipariş listesini alıyor.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
Vatandaşların kendilerinden istediği gıda, market ve eczane ihtiyaçlarını karşılayarak, vatandaşların evlerine fişleriyle birlikte teslim eden ekipler, koronovirüse karşı hazırlanan bilgilendirme broşürlerini de teslime diyor. Vatandaşlar Körfez Belediyesi'nin bu çalışmasının takdir ederek, teşekkür ediyor.