Başkan Söğüt´ten ´Korona´ Mesaisi

Başkan Söğüt’ten ‘Korona’ Mesaisi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gece saatlerinde ilçe genelindeki cadde ve sokakları yıkayan ekiplerle birlikteydi. Başkan Söğüt, “Vatandaşlarımız tedbirli davransın. Hep birlikte sürdürebilirsek başarıyı sağlayabiliriz” dedi.

Körfez Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde ana cadde ve sokakları sabunlu suyla yıkayan ekipler; Güney, Kuzey, Fatih, Mimar Sinan ve Atalar Mahallesi’nin ardından Çamlıtepe Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ekiplerle birlikte gece yapılan çalışmada sahadaydı.

SABUNLU SUYLA YIKANDI

Ekipler Yunus Emre Caddesi’ni başından sonuna kadar dezenfekte ederken, mahalle içerisinde bulunan Körfez Devlet Hastanesi’nin bahçe ve otoparkında da yıkama işlemleri gerçekleştirildi. Sabunlu suyla yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Şener Söğüt, “Kamu alanları, cadde ve sokaklarımızın dezenfekte ve yıkama işlemlerini hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Başkan Söğüt, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelindei mücadelemiz devam ediyor. Kamu alanları, cadde ve sokaklarımızın dezenfekte ve yıkama işlemlerini hassasiyetle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız sokağa çıkmamaya özen göstermelidirler. Bu mücadeleyi ancak hep birlikte sürdürürsek başarılı olabiliriz diye konuştu.