6 Bin Çöp Konteynırı Dezenfekte Edildi

6 Bin Çöp Konteynırı Dezenfekte Edildi

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koronovirüsle mücadele kapsamında ilçe genelindeki çöp konteynırlarını dezenfekte ediyor. Ekipler son 1 ayda 6 bin çöp konteynırını dezenfekte etti.

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koronovirüsle mücadele kapsamında ilçe genelindeki çöp konteynırlarını dezenfekte ediyor. Hazırlanan takvim kapsamında mahalle mahalle ilaçlama çalışmalarını yürüten Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Fatih Mahallesi ve Güney Mahallesi’ndeki çöp konteynırlarında dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fatih Mahallesi’nde bulunan çöp konteynırlarını dezenfekte eden ekipler, vatandaşlara da konuyla ilgili olarak bilgi verdi. Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, virüsle mücadele kapsamında ilk günden bu yana yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “İlçe genelindeki 6 bin çöp konteynırını dezenfekte ettik” dedi.