Haber

Körfez Belediyesi Yaşlıların Hizmetinde

Orjinal Resim

Körfez Belediyesi Yaşlıların Hizmetinde

Koronovirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların imdadına Körfez Belediyesi ekipleri yetişiyor. Sokağa çıkamayan vatandaşların her türlü ihtiyacı için seferber olan ekipler, 7/24 hizmet veriyor.

Körfez Belediyesi ekipleri tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların imdadına Körfez Belediyesi ekipleri yetişiyor. Sokağa çıkamayan vatandaşların alışveriş başta olmak üzere 65 yaş üstü vatandaşların günlük birçok ihtiyacını karşılarken, uygulamadan duyulan memnuniyet ise en üst düzeye ulaştı.

500 00 50’Yİ ARAYIN

Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi 500 00 50’yi arayan vatandaşlar, taleplerini aktarmaları sonrasında zabıta ekiplerine bilgi veriliyor ve ekipler yaşlı vatandaşın evine gidiyor. Çok özel bir çalışma yürüten ekipler, vatandaşın ihtiyaç listesini alarak gerekli alışverişi yapıyor ve fişi ile birlikte tekrar vatandaşa teslim ediyor.

7/24 ESASIYLA HİZMET

Başkan Şener Söğüt, “Vatandaşlarımız her türlü ihtiyaçlarını bu çağrı merkezine rahatlıkla ulaştırabilirler. Ekiplerimiz, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın alışverişleri de dâhil olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını anında gideriyor. Çağrı merkezimizin 7/24 esasıyla hizmet vereceğinin ve yaşlı vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacının anında giderileceğinin bilinmesini istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler