Haber

Körfez´de Vatandaşlara Maske Dağıtıldı

Orjinal Resim

Körfez’de Vatandaşlara Maske Dağıtıldı

Körfez Belediyesi, koronavirüsle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Ekipler hem kentin ana noktalarında ve pazar girişlerinde vatandaşlara maske dağıttı.

Körfez Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, "Pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacak" talimatı üzerine harekete geçti. İlçe genelindeki tüm pazar yerlerinde denetimleri sıklaştıran zabıta ekipleri, hem pazara gelen vatandaşlara hem de pazar esnafına ücretsiz maske dağıttı.

BİLGİLENDİRMELERDE DE BULUNULDU

Zabıta ekipleri de sosyal mesafe konusunda hem vatandaşlara hem de pazarcı esnafına uyarılarda bulundu. Pazar girişleri dışında kent içinde kurulan noktalarda vatandaşlara maske dağıtımı da yapıldı. Tütünçiftik, Yarımca ve Hereke’de kurulan stantlarda vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirilirken, bilgilendirmelerde de bulunuldu.

ESNAFLARLA BİRLİKTE YAPILACAK

Yetkililer, vatandaşların da duyarlı bir şekilde uyarılara kulak asarak maske taktığını belirterek, “Belediyemize bizlere maske dağıttığı için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ilk etapta 5 bin maske dağıtıldığını belirterek, “Esnaflarımız ile birlikte kent genelinde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske dağıtımı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler