Pazarcılardan İşgaliye Ücreti Alınmayacak

Pazarcılardan İşgaliye Ücreti Alınmayacak

Körfez Belediyesi, pazarcı esnaflarına bu süreçte destek olmak amacıyla 3 ay boyunca pazar yeri işgaliye ücreti almayacak.

Körfez Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, sosyal yardımlaşma noktasında da 500 00 50 Çağrı Merkezi aracılığı ile gelen taleplere de anında cevap veriyor. Ücretsiz olarak halka kentin çeşitli noktalarında ve Pazar alanları girişlerinde maske dağıtan Körfez Belediyesi, pazarcı esnafına da bu süreçte destek olmak adına bir açıklama yaptı.

PAZARCI ESNAFI MEMNUN

Körfez Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Körfez Belediyesi olarak pazarcı esnaflarımıza bu süreçte destek olmak amacıyla 3 ay boyunca pazar yeri işgaliye ücreti alınmayacaktır” denildi. Uygulama konusunda kendilerini bilgilendiren zabıta ekiplerine teşekkür eden pazarcılar, “Bizler gerekli önlemlerimizi alıp, uygulamalara sadık kalıyoruz. Belediyemiz de bu süreçte bizi düşündü. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.