Başkan Söğüt´ten Berat Kandili Mesajı

Başkan Söğüt’ten Berat Kandili Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt, mesajında, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Körfez’e, Türkiye'ye ve tüm İslam alemine esenlik getirmesini diledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Mübarek üç aylar içinde yer alan, Ramazan’ın müjdecisi bu anlamlı gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

BARIŞ VE HUZUR TEMENNİSİ

Allah’ın rahmetinin bolca lütfedildiği, edilen duaların ve tövbelerin kabul olacağının müjdelendiği Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Söğüt, “Bu mübarek gecede dargınlıkları unutmalı, nefsimizle yüzleşip, hata ve günahlarımız için Yüce Allah’ımızdan af dilemeliyiz. Beratımızın verileceğini ümit ettiğim bu anlamlı gecenin, Körfezli hemşehrilerime ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.