Berber ve Kuaförlere Dezenfektan Pompası

Berber ve Kuaförlere Dezenfektan Pompası

Körfez Belediyesi, uzun bir aradan sonra yeniden hizmet vermeye başlayan kuaför ve berber salonlarına dezenfektan pompası ve dezenfektan ile hijyen seti dağıtımı gerçekleştirdi. Berberler ve kuaförler dışında ekipler ayrıca mahalle muhtarları, eczaneler ve bankalara da dezenfektan pompası ve dezenfektan verdi. Teslim sırasında kullanımı hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hizmet vermeye başlayan berber ve kuaförlerde, hijyen ve sosyal mesafe ön planda tutulurken, Körfez Belediyesi de hijyenin sağlanması için gerekli tedbirleri aldı. Yetkililer, “İlçemizde hizmet veren kuaför ve berberlere belediye olarak desteğimiz devam ediyor. Belediye olarak tedbirleri elden bırakmıyoruz ve halkımızın sağlığı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHTAR YOLCU’DAN TEŞEKKÜR

Berber ve kuaförler dışında sağlık ocakları, mahalle muhtarlıkları ve bankalara da dezenfektan pompası ve dezenfektan verildi. Ekipler ayrıca kullanımı hakkında da bilgiler verdi. Fatih Mahalle Muhtarı Salih Yolcu, Başkan Şener Söğüt’e koronavirüsle mücadelede ilk günden bu yana verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.