Ramazan´ın Bereketi İlçeye Yayılıyor

Ramazan’ın Bereketi İlçeye Yayılıyor

Körfez Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolilerini ulaştırmayı sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de bazı programlara katılarak kolileri ailelere kendisi takdim ediyor. İlçenin dört bir yanında kolileri vatandaşlara titizlikle ulaştırdıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, şu ana kadar 5 bin aileye gıda kolisi ulaştırdıklarını belirtti.

5 BİN GIDA YARDIMI YAPILDI

5 bin aileye ikinci gıda paketi yardımlarının da başladığını belirten Başkan Şener Söğüt, “Yılın her günü olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Şu ana kadar 5 bin ailemize erzak yardımında bulunduk ve aynı ailelere ikinci kez gıda kolilerini ulaştıracağız” dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Koronavirüsle mücadeleye başladığımız ilk günden itibaren çağrı merkezimizi arayarak gıda yardımı talebinde bulunan hemşerilerimizin yanında olduk. Gönül Belediyeciliği diyerek çıktığımız yolda, bu noktada elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.