Haber

Körfez´de 70 Camide Cuma Hazırlığı

Orjinal Resim

Körfez’de 70 Camide Cuma Hazırlığı

Körfez’de Cuma günü itibariyle 70 camide Cuma namazı kılınacak. Ayrıca Cuma namazı için 7 açık alan da belirlendi. Körfez Belediyesi ekipleri de hem camilerde hem de açık alanlarda temizlik ve hazırlık için çalışma yaptı.

Körfez Belediyesi ekipleri, kaymakamlık tarafından 29 Mayıs  Cuma günü itibari ile Cuma namazının kılınması uygun görülen camilerde temizlik çalışması başlattı.Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında sadece camilerde değil, belirlenen 7 farklı noktadaki açık alanda da çalışma yürüttü.

BAHÇELER DEZENFEKTE EDİLDİ

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce cami içlerinde gerçekleştirilen hijyen çalışması sonrasında cuma namazının kılınacağı cami bahçelerini de dezenfekte etti. Sabunlu suyla cami içleri temizlenirken, oturma grupları ve yeşil alanlar da elden geçirildi.

7 AÇIK ALAN BELİRLENDİ

Körfez’de camiler dışında açık alanda Cuma namazının kılınması kararlaştırılan 7 farklı noktada da hazırlıklar yapıldı. Buna göre; Çamlıtepe Mahallesi Kapalı Pazar Alanı,  Yukarı Hereke Anadolu İmam-Hatip Lisesi Bahçesi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi Önü, Esentepe Çelik Sanayi Ortaokulu, Atalar Türk Kahvesi Önü, Hereke Sümer Camii Otoparkı Önü ve Sevindikli Mahallesi Camii Önü’nde Cuma namazı eda edilecek.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler