Muhtarlara Maske Dağıtıldı

Muhtarlara Maske Dağıtıldı

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki tüm muhtarlara maske dağıttı. Muhtarlar, belediye yetkililerine teşekkür etti.

Çin'de başlayan, tüm Dünya'yı etkisi altına alan Türkiye'de de etkili olan yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgını ile ilgili Körfez Belediyesi’nin sürdürdüğü mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda da Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatları doğrultusunda Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından tüm muhtarlıklara maske bırakıldı.

TÜM MUHTARLARA VERİLDİ

Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe, maskeleri muhtarlara teslim ederken, “Belediyemizin kamu kurumlarına ve vatandaşlarımıza maske dağıtımı devam ediyor. Muhtarlıklarıma da Başkanımızın talimatı ile maske bıraktık. Sadece kent merkezinde değil, köylerdeki muhtarlarımıza da maskelerini ulaştırarak teslim ettik” dedi.