Haber

Başkan Söğüt, "Esnaflarımızın Her Zaman Yanındayız"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Esnaflarımızın Her Zaman Yanındayız”

Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Sizler şehrimizin kılcal damarlarısınız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü ziyaret etti. Koronavirüsüle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette konuşan Oda Başkanı Yahya Öztürk, süreç boyunca belediye olarak verilen destekten dolayı teşekkür etti.

BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Başkan Şener Söğüt de “Ahilik geleneğini yaşatan esnaflarımızın her zaman yanındayız” diyerek, “Körfez Belediyesi olarak esnaflarımızın yanındayız. Salgın dolayısıyla esnafımız zor günler geçirdi. Hükümetimiz hayata geçirdiği destek paketleri ile sizlerin rahat nefes almasını sağladı. Bizler de sizler aracılığı ile iş yerlerini açamayan esnaflarımıza destek olmaya çalıştık.

DAYANIŞMA KÜLTÜRÜ

Körfez Belediyesi olarak belediyemizin kiracısı olan işletmelerin de bu dönemde kiralarını almamaya karar verdik. Dayanışma ve paylaşma kültürü ile ahilik geleneğini yaşatan esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Yapılan ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler