Mezarlıklarda Kapsamlı Çalışma

Mezarlıklarda Kapsamlı Çalışma

Körfez Belediyesi tarafından mezarlık alanlarının düzenlenmesi ve temizliği için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Mezarlıklarda rutin olarak sürdürülen ot biçme çalışmaları devam ederken, İlimtepe’de bulunan Asri Mezarlık’ta da peyzaj ve düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN İNCELEME

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de İlimtepe’de hem mezarlık alanı içinde yapılan düzenlemeleri gezdi hem de sona gelinen hizmet binası çevresinde yürütülen çalışmaları inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Şener Söğüt, İlimtepe Mezarlığımız içerisinde düzenleme çalışması başlattık.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ayrıca ilçemiz genelindeki tüm mezarlıklarımızda rutin olarak ekiplerimiz gerekli çalışmaları sürdürüyor” ifadelerini kullandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında İlimtepe Mezarlığı içerisinde yollar düzenlendi, peyzaj çalışmaları devam ediyor.