Hızlı ve Programlı Bir Şekilde İlerliyoruz

Hızlı ve Programlı Bir Şekilde İlerliyoruz

“Göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Başkan Söğüt, “Kentin ihtiyaç ve taleplerini iyi biliyoruz. Hızlı ve programlı bir şekilde eksiklikleri tek tek gideriyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir ile bir araya geldi, devam eden projelerdeki son durumlarla ilgili olarak bilgi aldı. “Kentin ihtiyaç ve taleplerini iyi biliyoruz” diyen Başkan Söğüt, “Öncelikli ihtiyaçlarını gidermek adına çalışmalarımıza hızla başladık. Programlı ve hızlı bir şekilde projelerimizi hayata geçiriyoruz.

İMKANLARI SEFERBER ETTİK

Pandemi süresince virüsle mücadele ederken belediye hizmetlerini ve çalışmaları aksatmadan devam ettirdik. Bu süreci en az hasarla atlatabilmek için elimizden gelen gayreti göstererek fedakâr milletimize en iyi hizmeti sunmanın mücadelesini verdik. Kurumumuzun tüm imkânlarını hemşerilerimizin salgından etkilenmemeleri için seferber ettik.

TEK TEK HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Ayrıca rutin belediyecilik hizmetlerimize ara vermeden devam ettik. Şehrimizin muhtelif noktalarında asfalt ve yol bakım çalışmalarımız sürüyor. Eksiklikleri biliyoruz. İnşallah ilçemiz için çok önemli projeleri tek tek hayata geçireceğiz” dedi. Yapılan toplantıda çalışmalar değerlendirildi.