Pazarcılardan Başkan Söğüt´e Teşekkür

Pazarcılardan Başkan Söğüt’e Teşekkür

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Necmettin Erbakan Kapalı Pazarı’nda pazarcı esnafını ziyaret etti. Hem Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin hem de pazarcılar aydınlatma sorununu çözdüğü için Başkan Söğüt’e teşekkür etti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Necmettin Erbakan Kapalı Pazarı’nda pazarcı esnafını ziyaret etti. Başkan Şener Söğüt’e Başkan Yardımcısı Faruk Denli, meclis üyeleri ve Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin de eşlik etti. Pazarcı esnafı ile tek tek sohbet eden Başkan Şener Söğüt, özellikle pandemi süresince büyük duyarlılık gösteren esnafa teşekkür etti.

EL ELE BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Başkan Söğüt, “Pandemi süresince el ele vererek gerekli adımları attık. Sizler de bugün olduğu gibi bu kurallara uydunuz. Tehlike henüz geçmiş değil. Hala sosyal mesafe, maske ve temizlik noktasında aynı hassasiyetle ilerlememiz gerekiyor. Bir olursak, birlikte olursak inanıyorum ki bu zor süreçleri de atlatacağız” dedi.

DAHA AYDINLIK HALE GETİRİLDİ

Belediye olarak pazarcı esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Söğüt, “Buranın aydınlatılması ile ilgili sorunlar vardı. Hem esnafımız hem de odamızın talepleri doğrultusunda hemen çalışma başlattık. Ve görüyorum ki gerçekten çok güzel olmuş” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin de Başkan Şener Söğüt’e duyarlılığından dolayı teşekkür ederken, “Bizler için önemli bir sorundu. Sağolun hemen müdahale ettiniz ve gerekli çalışmayı yaptırdınız. Sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Söğüt daha sonra vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.